Snart klart for lag-NM i Bergen

logo_lagNM2013_mini12 oktober er det klart for lag-NM i Bergen, og nå begynner det vel å dra seg til  i klubbene. Enten det er uttaksdiskusjoner eller arbeid for å skrape sammen nok førere – uansett er det om å gjøre å få stilt opp på årets høydepunkt!

Vestkant Trial har muligens ett av Norges minste trialområder, og ligger sentralt plassert i bebyggelsen med kjøpesenter, borettslag og skoler rundt på alle kanter. Det er en utfordring å organisere et så stort løp her, men klubben har valgt å tenke muligheter mer enn begrensninger. Seksjoner er plassert der det er mye folk, og noe av transporten blir på gangvei og ned i bebyggelsen. Her må det vises ekstra hensyn, så sporten vår viser seg fram på beste måte! En liten kuriositet: Dette er garantert eneste trialområde som inneholder en Spellemannspris.. John Olav Nilsen og gjengen er et band fra Loddefjord, og valgte å få støpt inn prisen de vant i 2009 akkurat her  .

Vestkant Trial legger i det hele tatt stor vekt på rammene rundt løpet, og til åpningen fredag ønsker de å ha bilder av lagene sendt inn på forhånd. Sent til styret@vestkant-trial.com innen 29 september.

Det skal produseres en DVD fra løpet, det blir et særdeles godt premiert lotteri og Rolf Ludvigsen sier dere også må huske badebukse..

Arrangørklubben gjorde det jo svært godt i juniorklassen i fjor, og  stiller også i år med lag i alle klasser. De mener å kunne toppe humørbarometeret 🙂 , om ikke resultatlistene!

De offisielle klassene er NM lag, NM lag junior, NM lag kvinner og Veteran. NM og NM junior kan stille fire førere, der de tre beste i hver seksjon teller mens kvinner og veteran har lag med 3 førere der 2 teller pr seksjon. Hver klubb kan stille med inntil 2 lag pr klasse.
I tillegg er det lagt inn en uoffisiell klasse der førerne kan komme fra flere ulike klubber eller eventuelt være tredjelaglag fra en klubb – denne klassen kjører kvinne/veteransporet.

Påmelding må skje på eget skjema – se lenke nedenfor – til Linda.Mathisen@bkk.no – frist 27.september/etteranmelding 3.oktober

Invitasjon med mer informasjon om klasser og seksjonsnivå, kart m.v

Påmeldingsskjema (Word)           Påmeldingsskjema(PDF)

Tilleggsregler
Utdrag fra SR trial 2013