Spenning til siste sekund om seieren i Kleive

DSC_6660
Seksjonene nede ved hallen ligger vakkert til i strandkanten, og består av både sprengstein og digre betongelementer

Resultater
Sammenlagtresultatene er fjernet fordi listene inneholdt flere feil

I dag var Ib Vegard Andersen og Håkon Pedersen akkurat like gode.  Etter 16-16 i første runde var ingenting avgjort, og da Ib Vegard kom inn med et kort med bare 7 prikker på andrerunden trodde nok både jeg og andre at saken var avgjort. Feil! Håkon Pedersen og minder Thomas Tandberg holdt nervene under kontroll, beina på fothvilerne og kom inn med samme antall! Dermed måtte det fintelling til, og da ble det Håkon som dro inn seieren på antall null..  Disse to kniver også om sammenlagtseieren, og det er det også likt: Begge har 270 poeng etter dagens løp! Også om tredjeplassen ble det jevnt, og her sto Martin Hemmer for dagens opphenting: Han lå godt nede etter en førsterunde på 37 prikker, men presterte 11 i neste runde og klatret helt opp på fjerdeplassen – bare en prikk bak Martin Karlsen.  Imponerende var også sjetteplassen til Kleives egen Lars Holland Mork, som ikke har trent noe videre på årevis!
I KE er det fortsatt ingen tvil om hvem som er best – det er Lene Dyrkorn. 

I A-klassen var det om mulig enda jevnere- de tre første hadde 20, 20 og 21 prikker. Andreas Fagertun Dammyr fra Nesodden vant, foran Kjartan Mikkelsen (Riska) og Thomas Selde Sørensen (Flosta)