Løp og samlinger framover: oppdatert med treningssamling i Søgne 13-14 april

Sesongen er nå i gang, og for oversiktens skyld har jeg satt opp en kronologisk liste. Send inn hvis noe mangler! Legg merke til muligheten for å teste non-stop formatet i Kinna 21 april (nederst)

Neste lørdag (16 mars kl 12 -16) er det biketrial som starter sesongen – med Norgescup hos Vestkant Trial.
Thomas Remvik Aasen stiller til start denne gangen, så fjorårets suverene mester Eirik Ulltang skal få noe å bryne seg på. Også de andre kjørerne har trent godt i vinter, og de som har mulighet bør absolutt ta en tur innom. Det er synd at dette ikke er lagt inn som en mulighet for deltakerne på arrangørkonferansen – men den begynner jo ikke før 13.00, så dere kan jo droppe lunsjkaloriene og ta en snarvisitt..  Mer informasjon om løpet her! 

16-17 mars har også Riska en samling for egne utøvere  

Fra skjærtorsdag – 2.påskedag er det jentesamling i Sverige, i regi av støttegruppa for kvinnetrial. Alle jenter velkomne! Invitasjon her.

Siste dag er deltakelse i Påsketrial hos Sotenäs Trialklubb – se nedenfor

2. påskedag er det igjen klart for Påsketrial hos Sotenäs – her har vi ikke fått invitasjon enda, men regner med å få nærmere info. De som bor høvelig til og ikke  har reist hverken opp til fjellet og  snøen eller rømt landet – sett av datoen. Dette er et påske-must!

Gas Gas Norge  arrangerer treningssamling 6-7 april, på området til Hobøl Motorklubb. Treningsavgiften er svært beskjedne 250 kr, så her er det bare å hive seg på mailen og melde seg på – til bestill@gasgas.no  eller ringe/sms til 91996901.
I tillegg til hardtrening er det sikkert mulig å beskue årets nyheter!  (Lenken til invitasjonen går til facebook, Gas Gas hjemmeside finner du her)

7 april arrangerer Rebild Trialsport også første runde i det danske mesterskapet, Øster Hornum Trial (Nordjylland)
Hvis blide dansker, mildt klima og fortreffelige smørrebrød frister – ta kontakt med Thomas Ertmann (thomas@ertmann.dk – telefon +45 22 600 946 ), han kan svare på det meste. Se også klubbens hjemmeside!

13 og 14 april er det treningssamling i Søgne, i regi av Søgne Trialklubb, Motorsyklisten og Setesdal Folkehøgskole.

 Invitasjon              Påmeldingsskjema(pdf)      Påmeldigsskjema (Word)

 20 april er det klart for Kråkerøy Open.  Påmeldingsfrist 5 april – se tilleggsreglene for løpet 

fortsett gjerne sørover –
21 april er det mulig å teste non-stop trial i Kinna. Løpet går i SM-seksjonene fra dagen før. Her skal formatet prøves av både seksjonsleggere, kjørere og dommere – de samme som skal være med under EM runden seinere i år. Se informasjon hos Svemo

Vårens tradisjonelle jentesamling på OMS arrangeres i pinsen, altså helga 18-20 mai