Randers Trial med norsk innslag

Flosta Trialklubb har fått sin egen tradisjon med å besøke danske Rebild på ettervinteren, til glede for begge parter. Forrige helg tok Martin Fjermedal, Ole Kristian Sørensen, Thomas Sørensen og Audun Sørensen igjen turen sørover. ( Godt å se at Martin fremdeles lufter sykkelen!)  
Rebild har en grundig omtale av fellestreningen på sin hjemmeside www.rebildtrialsport.dk  (12 mars), og fra Flosta har vi fått en liten reiserapport:

Etter litt feilkjøring, da vi skulle finne Dan Ertmann Poulsen sin forblåste tue, kom vi da omsider frem. Litt sleivete kommentarer angående min stedsans må man man da tåle hvis kameratskapet skal vokse.. Nå gjenstår det jo å se om danskene klarer å finne frem til Flosta på første forsøk   🙂

Danmark mangler litt fra naturens side, og må derfor bygge mer på treningsområdene enn det vi er vant til. Da får de til gjengjeld en kompakt "lekegrind"! Foto: Audun Sørensen

Dan har bygget opp en helt fantastisk lekegrind for trialkørere rett på utsiden av stuevinduene. Våre 3 kjørere koste seg her sammen med 4 danske kjørere.
Først en liten treningsøkt, så litt mat (pulledbøf) og så en ny treningsøkt.
Etter å ha sett på at Ole Kristian og Martin hoppet over en ganske bøs kløft, tok etter hvert Morten mot til seg og fulgte etter.
(Filmen ligger på min og Morten sin FB side).

Søndagen ble en meget kald affære, med 3-4 minus ,stiv kuling og litt snø i lufta. Det ble kjørt 8 seksjoner hele 5 ganger og max kjøretid var 5 timer.
Seksjonene var vel generelt av den lettere sorten for oss nordmenn, men det ble jo en god trening i holde fokus. Ole Kristian vant og kjørte på 5 prikker, Martin nummer 2 på 8 prikker og Morten Opstrup Andersen på 3 plass med 32 prikker.
Thomas ble nr 5. Han kjører veldig godt for tiden, men fikk ikke helt uttelling i Danmark.

Vi må få lov til å takke for et flott opphold i Danmark, med mange gjestfrie mennesker. We will be back!

Resultatliste hos trialsport.dk 

Det er ofte mye varmere i Danmark. Det var det kanskje i helga også, men stiv kuling og snø er iskaldt! Premieutdeling i eliteklasse: Martin Fjermedal, Ole Kristian Sørensen og Morten Opstrup Andersen