Heder og ære på Motorsportgallaen

Zaineb Al-Samarai, Jone Sandvik og Emilie Funderud Westbye. Foto: Valborg Løge Sandvik

På Motorsportkonferansen ble sesongen 2023 oppsummert. Jarand-Matias Vold Gunvaldsen har hatt er flott sesong, som både Europamester og Nordisk Mester, og fikk høyst fortjent prisen som årets Motorsykkelutøver.
Samtidig har Jone Sandvik så til de grader plassert seg på det internasjonale kartet i VM trial 3, og fikk prisen for årets gjennombrudd! Prisene ble delt ut av Idrettspresident Zaineb Al-Samari og NMF-president Emilie Funderud Westbye
.
Under grenmøtet for trial var det Hobøl Motorklubb som stakk av med Gulløksa etter et strålende EM-arrangement!
Hobøl var ellers også nominert til årets publikumsarrangement i konkurranse med alle NMF-grener, men et VM i Snowcross med 4000 tilskuere ble hardt å bryne seg mot!
På bildet er flere av de mest sentrale i arrangementskomiteen: Økonomiansvarlig Ketil Billdal, selve krumtappen Sigbjørn Kjos, Linda Martiniussen i sekretariatet og Christin N. Lauritzen som hadde ansvar både som koordinator og i sekretariat.
Men så var det bråtevis av andre som trakk lasset i ulike funksjoner, både i forkant og under løpene. De kom fra fjern og nær, fra mange klubber og alle kan ikke nevnes. Hele Trialnorge takker dere alle sammen for en flott jobb som gjorde EM-suksessen mulig!

Sigbjørn Kjos m.fl. med Gulløksa
Foto: Hobøl Motorklubb