Team Nasjonal – søknad for 2024

Årets lag består av (ikke i rekkefølge etter bildet) : Fredrik Aasen Gustav Wilhelmsen, Anton Barikmo, Sindre Kjos, Mattias Brattås, Morten Swart, Erik Kristiansen, Asbjørn Nyskog, Even Karlsen Willumsen og Mats Lucas Stø (ikke på bilde)

Team Nasjonal ble dannet til glede og støtte for utøvere som vil utvikle seg og fortsette i trialmiljøet, men som av ulike grunner ikke har plass på NMF-team. Laget runder ett år i disse dager, og har allerede vist seg å være et viktig innslag i trialmiljøet i Norge. Jeg hadde gleden av å treffe flere av medlemmene under lag-NM, der de også tydelig viste at de støtter hverandre og har et godt miljø. Det er også akkurat det som er en av målsettingene for laget, og både utøvere og foresatte bekrefter inntrykket!


Nå åpnes det for inntak av noen nye medlemmer. Du må være 16 år eller eldre (i 2024), ha et ønske om å satse på (minst) nasjonalt nivå og kunne trene i et typisk blått spor.
I tillegg til ferdigheter er treningsvilje og ikke minst bidrag inn i gruppa viktige egenskaper for en deltaker! Søknadsfrist er 15. desember, med opptak etter en samling i januar.

Invitasjon med alt du trenger å vite! Du kan ringe Sigbjørn Kjos (93066679) om praktiske spørsmål , og sikkert også snakke med en av de greie gutta på bildet hvis du lurer på hvordan det er å være med!

(Det står mye vettug der om hva som er viktig for å ha det bra i idretten, så jeg anbefaler å ta en titt også for dere som ikke skal søke)