Resultater NC4

Resultater NC4

Sammenlagt etter 4 runder

Mats Nilsen tilbake på topp i dag. Foto: Mats Nilsen Trial Team

Ny dag, nye muligheter og faktisk også noen nye seksjoner og noen som var bygd litt om. Dette var planlagt på forhånd for å skape variasjon og nye utfordringer. Nivået var ikke mye forandret, selv om de beste i eliteklassene og også i ungdomsklassen hadde noe færre prikker enn i går.
Arrangementet fløt fint – litt kø i noen seksjoner, men ingen grunn til panikk for kjøretida. Jeg så mye godt humør, kjørere som oppmuntret hverandre og som takket seksjonsdommere og klippere for dagen da de var ferdige i andrerunden. Det er det all grunn til, og gledelig å høre!
Skal noe spesielt trekkes fram i tillegg til gode forberedelser og de dyktige funksjonærene tror jeg det må være de ekstraordinært gode pølsene i kiosken! (Visstnok fra slakter Jens Eide i Lillesand) Så høre jeg også flere som spurte etter brownies i kiosken, men der var Trialavisa for seint ute til å få testet varene.. Men du som har bakt disse må gjerne gjøre det igjen ved en annen anledning 😀
Mats Nilsen hadde en bedre dag på jobb, fant flyten og klarte så vidt å holde Jarand bak seg. Dagens overraskelse i Elite var imidlertid Jacob-Olaus Vold Gunvaldsen, som lå helt oppe å tredjeplass etter førsterunden. Så rant det dessverre på noen ekstra femmere, og i mål var Jone Sandvik godt foran, men du verden!
Også i kvinner elite var det jevnt etter første runde, med 6, 6 og 9 prikker på de tre beste. Så dro Huldeborg en runde på 1 prikk, og sikret en klar seier – igjen fulgt av Mette Fidje og Ingeborg Bergersen. Seline Meling kjørte en flott andrerunde, men det holdt likevel ikke helt til pallplass i dag.
Junior-gutta hadde nesten akkurat like mange prikker i dag som i går, og her har Henrik Berge og Petter Govertsen tydeligvis noe slags årsabonnement med faste plasser øverst på pallen..
På tredje var det imidlertid ny mann: Patrick Bjørnland Larsen fra Skodje, med sin klart beste plassering hittil!
I junior jenter tok Sigrid Eide Stavseng sin andre seier for året, og leder også sammenlagt etter denne helga. Men her er ingenting avgjort!
I ungdomsklassen var Henrik Horve tilbake på toppen av pallen, i dag fulgt av Andreas Wroldsen som da også fikk sin beste plassering hittil i år. Slik det ser ut nå er det disse to , Joakim Thygesen og Patrick Ødegaarden som skal kjempe om plassene på sammenlagtpallen i år. Overraskelsesmannen i denne klassen var Sebastian Kian Vik fra Skodje, som klarte 5-plass, tett fulgt av Oskar Mork fra Kleive. Heldigvis, for det er ikke til å komme forbi at denne klassen er sterkt dominert av kjørere fra ulike klubber plassert ganske langt sør i landet..

De åpne klassene er et viktig tilbud for å holde trivelige folk i miljøet selv om de ikke kan eller vil satse 110%. Her var det også mye godt humør å se, og svært bra kjøring!

Nå er det ikke mange dagene igjen før de fleste setter kurs for OMS og NM – vel møtt der!