Resultater fra NC 3 i Kristiansand

Resultater alle klasser (korrigert liste 25.06)

Oppe ved Sørlandsparken er det mekking og grilling i skjønn forening i kveld, etter en lang og varm dag i skogen.
Som resultatene viser er det svært jevnt i toppen i mange av klassene, og aller mest i kvinner junior! Der har 6 ulike kjørere vært oppom pallen i de 3 første rundene. I kvinner Elite er jo oftest Huldeborg i føring. Mette Fidje og Seline Meling er jo alltid stabilt gode, men i dag imponerte spesielt Ingeborg Bergersen og Maria Ersland. Maria er en av flere unge jenter som tok steget opp i elite. Det er et stort sprang, men i dagens løp viste både hun og de andre at de kjører seg inn på nivået. Ingeborg kapret 3.plassen i dag, men Seline ligger foreløpig trygt på tredje i sammendraget.
Jarand-Matias Vold Gunvaldsen og Mats Nilsen har vekslet på å være foran i de internasjonale løpene, men her hjemme har Jarand hittil vært et strå hvassere. Men kanskje slår Mats til i morgen? Etter disse to fulgte Jone Sandvik godt opp suksessen fra Trial3, bare noen få prikker bak Mats.
I junior er Henrik Berge og Petter Govertsen stabile i toppen, men i dag klarte Matias Brattås å skyve Sindre Kjos ut av pallen.
I Kvinner Junior var det Kristiane Blesvik som stakk av med seieren, for første gang i år, foran Sigrid Eide Stavseng og Nora Marie Horve. Nora mistet da også ledelsen i sammendraget, men den kan hun fort kapre tilbake i morgen! I denne klassen kan alt skje.
Joakim Thygesen i Ungdom har i hvertfall en klart stigende formkurve, etter plassering 3-2-1 i de tre rundene! I denne klassen har de tre på pallen 11, 12 og 13 prikker, så stort jevnere får det ikke blitt. Henrik Horve og Patrick Ødegaarden er også godt kjent på pallen, og Kristoffer Frøyna på 4.plass må vel ha satt sesongbeste?

Spredningen i antall prikker på førerne er selvfølgelig stor, i alle klasser. Denne gangen er det ingen ting som tilsier at nivået var verken overdrevent lett eller urimelig vanskelig, så klapp på skulderen til seksjonsleggerne for det!

Kjetil Andresen, også kalt kongen av dugnad, fikk prisen «Stolt frivillig». Særdeles forjent!!