Team Nasjonal Trial

Foto: Sigbjørn Kjos

Team Nasjonal Trial er i gang, og hadde samling på Kråkerøy første helg i desember. Det meldes om en supermotivert gjeng som hadde det moro! Dette var også rett før kulda og nå snøen slo til for alvor..
Dette teamet samler jo utøvere som er i ferd med å bli voksne, og et par måtte stå over på grunn av jobb. Så ble det også plass til noen gjesteførere, og Sigbjørn Kjos melder at det vil bli et suppleringsuttak for 2023!

Er du over 16 år og behersker blått spor samtidig som du har treningsvilje og vil satse nasjonalt på trial (minst): Ta kontakt med Sigbjørn Kjos 93066679 eller på mail sigkjos@gmail.com – svarfrist 15 januar.

Det planlegges uttakssamling 4/5. feb enten på Sørlandet eller Østlandet, avhengig av hvor det er minst snø.

Mer om målsetting og kriterier for Team Najonal Trial

foto: Sigbjørn Kjos