Team Norway Junior 2023

Etter en lang og krevende opptaks-samling på Vaulali er Team Norway for neste år klart. Geir Børre Pedersen sier det var mange gode søkere, flotte folk og dyktige ungdommer med gode holdninger.
Det lover godt for framtida i norsk trial! Dessverre kan ikke alle få plass på akkurat dette teamet, men vi får sette vår lit til at regionlag, klubber og godt samarbeid ellers kan gi alle det de trenger for å komme videre i satsingen.
Sander Bjoraa og Jone Sandvik forlater juniorlaget, men fortsetter for fullt på Team Norway Utvikling

Nye på juniorlaget er Wilde Moi og Henrik Horve fra Kristiansand TK. Begge er 13 år men allerede erfarne førere. I sin første sesong etter rekruttklassene vant Henrik ungdomsklassen i NC mens Wilde like godt gitt rett inn i kvinner elite. Hun klarte på slutten av sesongen også en 5.plass i NM, som lover godt videre!

5 av medlemmene fortsetter på teamet: Jonas Jørgensen (Grimstad), Sondre Holvik Tertnes (NMK Bergen) , Henrik Berge (Grimstad) , Petter Govertsen (Søgne) og Patrick Larsen (Skodje)

Wilde MoiHenrik Horve