NM 2022 – oppdatert med bilder

Sondre GIlje Haga, Huldeborg Barkved, Sander Bjoraa og Werner Ersland

Resultater alle klasser

Årets NM gikk i Søgne, og ble på alle måter et verdig mesterskap. Søgne og Songdalen samarbeider godt i treningshverdagen, og hadde slått sammen kreftene også til dette arrangementet.
Deltakelsen var god i alle klasser, og det var så klart ekstra moro at nybakt verdensmester Sondre stilte opp. Han bød litt ekstra på seg selv med et treff på lørdagen, der han delte erfaringer, tanker og ønsker for framtida og stilte opp til fotografering og ga autografer. Stor stas!

NM-deltakerne fikk nok å bryne seg på, mange av seksjonene var både krevende og tildels også svært lange. Ingen kant skal være urørt, og dem er det nok av på dette området! I noen seksjoner var det nødvendig med tilnærmet non-stop, god flyt og tempo hele veien for å ha nubbsjans, og tar du en nøye kikk på resultatlista må snittet ha vært meget, meget høyt i noen klasser. Men så er det da, at akkurat her får de beste vist at de er best..

«Søgne-kanten» er fast innslag , og har ulike vansker bortover slik at alle klasser kan komme innom

Det var jo fuktig, og ble glattere utover dagen. Skråfjellet rett ovenfor klubbhuset kostet noen femmere der førerne skulle ned, snu på en minimal hylle og så opp igjen!
Værgudene spilte på lag, så vidt det var – bare minutter etter premieutdelingen brøt det løs med lyn, torden, vindrosser og slagregn. Heldigvis var depoet denne gangen oppe på nivå med klubbhuset, så de fleste kom seg vel under tak!
Det var også bra med parkering på ubebygde arealer nede ved veien, så også tilskuere fikk plass.

Det ble en lang dag i seksjonene for alle, og jeg må gi ros til mange slitne deltakere som sa takk for i dag til dommere og klippere da de var innom for siste gang. Sekretariatet fungerte også upåklagelig og var ajour underveis. De lagde riktignok først litt forvirring med å sette opp lister med feilaktig respittprikker og endog utelukkelse av noen deltakere, men holdt hodet kaldt og ryddet fort opp igjen.
Og så er det kiosken da.. Ingen dag uten kake, og i Søgne holdt de høy standard.

Browniesen ble fort utsolgt, og det er jo et kvalitetsmerke

Nedenfor er et utvalg av bilder jeg tok. Hvis noen vil ha bilde av seg i bedre oppløsning er det bare å sende en mail eller melding!