Maks gass på NRK Super

Foto: NRK Super

Maks gass er NRK’s satsing på en serie for de som liker «fart, spenning og motorbrøl». Akkurat det passer kanskje ikke 100% for oss i trial, men action er det i hvertfall!

I serien drar Morten Strand og hunden Saft Suse (kjent fra programmene «Gjør det sjæl») rundt i Norge på roadtrip og presenterer åtte ulike grener i motorsporten. De gjør det også sjæl, i hvertfall Morten, og denne uka står trial for tur. Fagekspert er Noah fra Bergen Trialteam. Han er 10 år, og har kjørt 2 år nå.

Programlederen sier sjøl at han «ikke hadde snev av hvor mye det kom til å teste meg, både fysisk og mentalt!! Hehe, jeg var helt kjørt etter hver runde, og sitter igjen med en enorm respekt for de som driver med dette. Helt rått. Og det utrolig fine samholdet og miljøet vi møtte gjennom klubbene, banene og forbundene var bare unikt. For en gjeng! =)»

At breddeidretten og disse positive sidene som vi jo sjøl kjenner på dagstøtt er i fokus er en stor styrke når serien har målgruppe de som kan tenke seg å teste. Går du rett på å vise prestasjonenne til Sondre og de andre elitekjørerne er det jo fantastisk, men kanskje ikke noe som gjør at barn og voksne lett ser seg selv bak styret!
Episoden om trial ble lagt ut i dag, og kommer lineært på NRK Super kl 18.40 på fredag. Definitivt i beste sendetid for målgruppa. Det var en god og inspirerende innføring!
Så får vi håpe velvillige foreldre også tar en titt 😀

Serien finner du her:Noah gir en flott innføring! Foto: NRK Super