Grimstad ønsker velkommen til Nordisk

Etter to års avlysning kan Grimstad endelig ønske velkommen til Nordisk Mesterskap. I tillegg til de offisielle mesterskapsklassene kjøres uoffisielle åpne klasser rød/blå og grønn, og denne gangen også klassen 60+. Denne klassen kjører da hvite piler, som er lettere enn det grønne sporet for +40.

Løpet går 8-9. oktober, på klubbens område ved Østerhus. Her ligger også depotet, som er i tilknytning til idrettshallen og bobilcampen rett ved området. Opplysninger om andre overnattingsmuligheter i nærheten finnes i invitasjonen!
For de som overnatter andre steder er det egen parkering nær innkjøring.

Påmelding skjer denne gangen via google docs:

Påmelding individuell lørdag 8.oktober

Påmelding lag søndag 9.oktober

KART

Invitasjon med praktiske opplysninger

Tilleggsregler individuelt mesterskap

Tilleggsregler lag

Reglement Nordisk