Hordaland avsluttet sesongen med stadiontrial

Takk til Vestkant Trial for rapport og bilde!

Total-pallen uavhengig av klasse: f.v Jostein Tveiterås (R) , Osterøy -null prikker, Mia Tyborgnes (C) , VKT,null, og Kassandra Haugland (C) , VKT ,med bare 1 liten prikk.Resultater

Det tradisjonsrike løpet Stadiontrial som Vestkant Trial arrangerer har vært gjennomført i over 15 år. Lørdag 30. oktober stilte 47 kjørere til start i et strålende høstvær. Spesielt gledelig var det at 27 av kjørerne var under 13 år, så det lover godt for fremtiden. 
Det var laget 8 seksjoner der det fleste var utradisjonelle for trial løp. Blant de morsomste seksjonene var kjøring over biler, lengdemåling på bakhjulskjøring og balansekjøring. Konkurransen kårer vinneren med lavest antall prikker, uansett klasse.
Det ble kjørt 3 runder. Og når sekretariatet var ferdig med registreringen var det to kjørere med 0 prikker og en fører med kun en prikk. Det vanket pokaler til de tre beste, men alle fikk selvsagt deltagerpremie. 
Et flott gjennomført løp ved hjelp av mange frivillige medhjelpere, og ikke minst flotte kjørere og publikum. 
Vi gleder oss allerede  til neste sesong 🙂

Kan være et bilde av utendørs
Foto: Rolf Ludvigsen