Hordaland Cup 2021 er i mål

Takk til NMK Bergen for rapport og resultater!

Resultater HC4

Sammenlagt 2021

Hordalands Cup Runde 4, 23. okt. 2021, arr. NMK-BergenEtter en uke med normalt og høstlig vestlandsvær, altså vekslende mellom storm, hagl, regn og sludd, viste denne dagen seg som et lyspunkt med oppholdsvær på Eikås Motorsportsenter hele dagen. 32 førere var med på denne 4. og siste runden i Hordalandscupen 2021: 8 stykker i rekruttløypene og 24 i hovedløypene. Håkon Pedersen, Erik Pedersen og Henning Holvik hadde laget varierte og spennende seksjoner (i det været, se over), og hele klubben sto for et trivelig og godt arrangement, med god stemning og blide trialfolk overalt.

Det skulle også deles ut sammenlagt resultater for sesongen, og noe spesielt var det at i B klassen sto de tre øverste plassene med nøyaktig lik poengsum. Vinneren av cupen i klasse B ble derfor den som vant dagens runde: Sondre Holvik Tertnes fra NMK Bergen. I de andre klasser ble Eivind Hugnastad fra Osterøy MSK vinner i Klasse A, Tobias Moe fra Vestkant Trial klar vinner i Klasse C, Simen Herving fra Vestkant Trial ble vinner i klasse D, Celine Eriksen fra Vestkant Trial i Trim, og selvfølgelig Håkon Pedersen (som nok savner litt konkurranse) fra NMK-Bergen i Klasse E. Sett sammen med premiering for dagens løp var alle de fem klubbene i regionen representert på pallen.

Når det snakkes om påmeldte, kan det nevnes at antallet var noe lavt i forhold til i andre runder fordi Vestkant Trial hadde pliktet seg til oppvisninger under kulturdagene i Fyllingsdalen og Laksevåg, noe som er meget bra for rekrutteringen (og sikkert ganske gøy og). Det sagt, så ser det bra ut for fremtiden, ettersom over halvparten av deltakerne var barn, dvs: under 13 år.

Det samme kan sies om stevneledere som det nå er 3 flere av i regionen innenfor Trial, nylig utdannet. Vi mangler nå bare stevnesekretær og teknisk kontrollanter. Takk til Silje Grahl som steppet inn på meget kort varsel og tok seg av resultatservice på Excel for denne runden.

Selv om dette var sesongens siste runde i Hordalandscupen, gir vi oss ikke helt enda. Allerede neste helg skal Vestkant Trial arrangere sitt tradisjonelle Stadiontrial (med morsomme utradisjonelle seksjoner☺). Påmeldingen ligger åpen i iSonen, så det er bare å melde seg på og bli med på mere trialmoro!

Klubben jobber med området, og skaper nye utfordringer med god bruk av stein! Foto: Erik Pedersen