VM Andorra dag 2 ble enklere

Etter sjokktallene fra første runde i går  ble det mye tørrerer og enklere i dag. Kanskje har arrangørene også tatt grep og justert nivå, og søndag ble det heller ingen tidsprikker så dette var en helt annen verden enn lørdag.
Det ble svært mye lavere score på de beste, og både Toni Bou og Adam Raga kjørte sisterunden på null! Bou vant med 4 prikker totalt, Raga 9  og  Jeroni Fajardo på tredje kapret sin første pallplass denne sesongen. Det ble femdobbelt spansk.. og det sier vel det meste og styrkeforholdene i trial-verden.  Håkon og Ole Kristan endte nederst på lista, men det betyr jo ikke at de ikke har kjørt godt og hanket inn verdifull trening denne helga også!

Håkon Pedersen i Sant Julia de Loria. Foto Jake MIller, © Andy Greig FIM/ G2F Media
Håkon Pedersen i Sant Julia de Loria. Foto Jake MIller, © Andy Greig FIM/ G2F Media

I Trial 2 klatret Sondre Gilje Haga en plass opp, til 14 og hang godt med også prikkmessig.

Mikkel Brade tok en ny 5.plass i Trial 125, men denne gangen på like mange prikker som nr 4. Han drar også innpå 3.plassen i sammendraget, men jaktes samtidig av andre førere som heller ikke har kjørt alle runder..

Resultater: 

Trial Grand Prix             Trial 2             Trial 125 

Sammenlagt etter 8 runder: 

Trial Grand Prix             Trial 2            Trial 125