Resultater fra Karmøy

Hanne Gilje Haga ble nr 5 i B, i konkurranse med gutta. Foto: Annette Gilje Haga
Hanne Gilje Haga ble nr 5 i B, i konkurranse med gutta. Foto: Annette Gilje Haga

Tredje runde i Rogalandsmesterskapet ble kjørt på Karmøy i helga, med over 50 glade kjørere i solskinnet.

I kvinner Elite vant Huldeborg Barkved klart, men Seline Meling  henger godt med!
Med Sondre Gilje Haga i Andorra ble det ikke noen eliteklasse denne helga, Anders Paulsen kunne jo benyttet sjansen til å kapre en ledelse sammenlagt men stilte i stedet som minder for Stian, som også er i blått spor.  Der var jammen Rune Paulsen også, som kjørte trim A etter å ha trent litt på torsdagen. I trim B var det forresten hyggelig gjensyn med Martin Trosnavåg, som feiret vel overstått fagprøve med litt trial 🙂

Det er svært mange gode kjørere i regionen, så konkurransen i A-sporet er nesten som i NC! Denne gangen var det Kristoffer Mæland som bar best, og dermed har det også vært tre ulike vinnere så langt i år. Like jevnt er det i B, der Hanne Gilja Haga, Isak Tobias Asheim og nå Kjartan Kristjansson har vunnet hver sin runde.  I C er det jo ganske vanlig at kjørerne fyker opp og ned listene, denne helga var det Stian Soltveit som gikk til topps.

Dennis Tønnesen i D kjørte på en prikk, og den kom i aller siste seksjon. Dagens mest ergerlige foting?

Og så var det en masse dyktige rekrutter, som lover godt for framtida i regionen!

Resultater Rogalandsrunde 3