Knallhard dag i Andorra

Toni BOU - Repsol Honda FIM TRIAL 2016 Sant Julia
Toni BOU  Foto Jake MIller, © Andy Greig FIM/ G2F Media

 

 

I dag var det hardt i Andorra, til og med for de aller beste. Regn natta før løpet gjorde sitt til at både seksjonene og  19,5 km transport på runden krevde sin mann. Audun Sørensen beskriver transport-nivået som elite, minst. Mats Lexander er minder for Håkon og kjørte med pulsklokke. Klokka angir 5000 kcal i dag!

Her ble det tidsprikker i bøtter og spann. Toni Bou fikk 5 og Raga 7 på første runde, og akkurat da var det de som avgjorde lederplassen, ettersom Toni kjørte inn 34 prikker og Raga 33 på denne runden. Så slo Bou til med 6 prikker på andre runde, og sikret en klar seier foran Adam Raga (52 prikker) og Fujinami (72). Det er sjeldent høye tall for podiet i VM. Håkon og Ole Kristian ble nr 17 og 19, og denne gangen hadde Ole Kristian færrest «kjøre-prikker» av de to – men til gjengjeld hele 16+3 tidsprikker.  Ole Kristian måtte dessuten klippe en del seksjoner for i det hele tatt å rekke makstida, men sier han også fikk kjørt mye heftig og gleder seg til i morgen!
Eddie Karlsson nr 13 – litt skuffende etter gode resultater forrige runde.

I Trial 2 ble Sondre Gilje Haga nr 15, og tok vel dermed sine første VM-poeng i denne klassen. Han kjørte med Henrik som minder, og de hadde kontroll på tida. Sondre sier sjøl det var mye «sykt bra kjøring» som likevel ble 5, blant annet for stopp. Sånn sett er han greit fornøyd  og håper å få bedre uttelling i morgen!  Her vant Jack Price sin tredje strake seier.

I Trial 125 er det Mikkel Brade som representerer Norden, og han er stabilt godt plassert. Denne gangen ble det 5.plass, mens han ligger som nr 4 sammenlagt selv uten å ha kjørt de to rundene i Gefrees.

Resultater

Trial Grand Prix                          Trial 2                           Trial 125