Resultater NC4: Nye vinnere

DSC_0198
Nesten alle klasser fikk ny vinner i søndagens løp, og dermed er det også fortsatt spenning om sammenlagtseirene. I dag var det Ib Vegard Andersen og Mett Fidje som gikk til topps i eleiteklassene, og Jarand-Mathias Gunvaldsen tok et nytt stikk i kampen om juniorseier. Noah Elkalady som vant ungdomsklassen i går kjørte også det løpet med skadet hånd, men i dag var den så hoven at han måtte melde avbud. I ungdomsklassen var det urimelig lett i dag, men best var Henrik Øgrey da de ganske få prikkene ble telt opp. Han og Noah har da to seire hver , og løpene i Kleive blir avgjørende.. Kristina Bakurowitz fester grepet for seier i klassen nasjonal jenter, men i veteran var det helgas «nykomling» Tore Hunsgård som vant! ( etter 25 års fravær fra seriøs satsing)

Mer senere, men for de som lurer på hva som skjedde med Håkon: 20 straffeprikker for en avglemt seksjon ødela alle sjanser. Sammenlagt teller 5 av 6 løp, så dette trenger ikke avgjøre noe som helst!

Resultater NC4 søndag            Sammenlagt etter 4 runder