Toni Bou klarte det!

Resultater: Trial GP     Trial 2     Trial 125

Foto Jake Miller, © Andy Gregg/G2F Media
Foto Jake Miller, © Andy Gregg/G2F Media

Toni Bou viste hva han er lagd av, og dro inn en ny seier i dag. Dermed er VM-håpet høyst levende, og det kan bli vanskelig å legge seg under kniven; uansett hva legene måtte mene om skulderens framtid! Raga nr 2, Dabill nr 3 og Jamie Busto med ny flott 4.plass og dermed leder også Toni sammenlagt etter 2 runder.
Håkon kjørte en flott første runde, og lå da helt oppe på 12.plass. Lista var rent vakker å se på, men det holdt ikke og til slutt ble det en ny 18.plass.  Likevel ser det jo ut til at han i større grad har nivået inne i år.  Eddie Karlsson ble nr 12, en bra forbedring fra lørdagen, og Ole Kristian nr 23 (fortsatt på felgen etter sjukdom)

125 cc: Reprise på hele pallen- Mikkel Brade klarte å gjenta 3.plassen fra i går

I Trial 2 var Iwan Roberts sjef, med bare 1 prikk over alle tre rundene. Sondre Gilje Haga kjørte omtrent som på lørdag, og endte på 23. plass.

TC1_0082.JPG
Eddie Karlsson.  Foto Jake Miller, © Andy Gregg/G2F Media