Påsktrial/Väst-Trial1 i Sotenäs

IMG_2182
Ingveig Håkonsen og Ingeborg Bergersen fra Skiptvet har kjørt mange påsktrial. Ingveig er i norgestoppen,  Foto: Bent Bergersen

Tradisjonen tror dro en del nordmenn over grensa til Sotenäs, selv om løpet denne gang måtte flyttes til noen uker etter  påske.
Sotenäs stilte sjøl med 15 deltakere, mange unge så det er håp for framtida. Gledelig var det også et knippe jenter blant de aller yngste!

Best av de beste i år var Benny Arthursson, med Daniel Andreasson og Jacob-Olaus Vold Gunvaldsen i hælene. Jacob-Olaus og Jarand-Mathias hadde reist helt fra Grimstd, for å trene med Johan Svensson som har hjulpet mange førere opp og fram.

I Motion E hadde Ingveig Håkonsen og Arild Norum et internoppgjør, der Arild klarte å holde seg foran. Imponerte gjorde også Ingeborg Bergersen, som knallet til og kjørte B-sporet!  I samme klasse tok Bjørn Hovden 3.plassen.

Fulle resultater 

Neste løp i Väst-Trial går 23. april – all informasjon og resultater finnes her  http://www.mhfupartille.nu/vast-trial/

Arild Norum, foto Bengt Carlsson
Arild Norum, foto Bengt Carlsson

Masse bilder hos Partille TK, tatt av Bengt Carlsson innimellom slagene – han vant også Motion C, på en skikkelig klassiker: Triumph 1961-modell

Bildegalleri  fra motorfoto.no

Bare godt humør i Sotenäs, her Anton Hansson! Foto Bengt Carlsson
Bare godt humør i Sotenäs, her Anton Hansson! Foto Bengt Carlsson

8A3A6309aNTONHansson