Resultater fra SM i Kinna- Ib Vegard vant!

IMG_1007En del nordmenn dro rett fra Kråkerøy til Kinna, for å kjøre søndagens SM-runde. Ib Vegard dro i land seieren, foran Eddie og det er nok en stund siden! Det var en særdeles solid førsterunde på bare 5 prikker som sikret han plassen øverst på pallen.Tredjeplassen gikk til Daniel Andreasson, som må ha hatt god framgang i vinter – beste plassering i fjorårets SM var i hvert fall en 6.plass!
På 8.plass finner vi Petter Bjerlin, litt foran Morten Andersen fra Danmark. Morten har også gått opp en klasse, sist sesong kjørte han A-cup i SM. I Dam-SM vant Linnea Bjørkdal fra Ale, dessverre stilte ingen andre svenske jenter opp. Sofie Sørensen fra Danmark har også hatt stor framgang over de siste årene, men også hun måtte bryte.
Cathrine og Bjørn Hovden kjørte også, og det er takket være dem jeg har fått resultatene 🙂 Også Cathrine ga seg også før løpet var slutt, mens Bjørn tok en 10.plass i B-cupen. Løpet ble en våt og leirete affære, og deltakerne så for seg noen timers vask av sykler, klær og utstyr ut over kvelden..