Mette på pallen i EM -åpningen!

Mette_bronse (2)
Mette Fidje ble nr 3 i kvinneklassen i EM-åpningen ! Foto: Annette Gilje Haga


Seieren gikk til fjorårets europamester Theresa Bäuml, mens hjemmefavoritt Sara Trentini ble nr 2. De andre norske jentene fulgtegodt opp, med Huldeborg Barkved på 6, Ingveig Håkonsen  nr 7, Erika Melchior nr 11 og Hanne Gilje Haga nr 15. Det må være beste norske laginnsats på veldig lenge! I Youth ble Per Kristian Svensrud beste norske på 8.plass, med Jarand-Matias Vold Gunvaldsen en prikk og 2 plasser bak. Også her var Norge godt representert, med Sander Sørbye og Stian Paulsen på 20 og 21 plass. Danmark har også en kjører på gang: Mikkel Brade har kjørt svært sterkt, men blitt diskvalifisert etter først å stå på 5.plass på lista. Han er 16, men fyller 17 seinere i år og er derfor for gammel, men det hadde verken han selv eller arrangøren oppdaget før etter løpet… Nå skal han kjøre junior i morgen, så det kommer nye sjanser!

Takk til Annette Gilje Haga for god service med nyheter og bilder 🙂

Resultater:

Kvinner             Youth                  Youth International 

PK
PK, foto Annette Gilje Haga

 

 

nr94
Jarand-Matias Vold Gunvaldsen- foto Annette Gilje Haga
Sander
Sander Sørbye, foto Annette Gilje Haga
StianP
Stian Paulsen, foto Annete Gilje Haga
Martin og Mette
Mette Fidje , foto Annette Gilje Haga
Hanne
Hanne Gilje Haga
Huldeborg
Huldeborg Barkved , foto Annette Gilje Haga
Huldeborg2
Huldeborg, Foto Annette Gilje Haga

m