Top Trial Team er tilbake – Med Sondre på laget!

Top Trial Team ble godt kjent i Norge da Sverre Lundevold kjørte for laget med stor suksess i 2012. I 2014 ble Top Trial Team til Ossa Fabrikksteam, i 2015 har Michele Bosi og co vært støtteapparat for Adam Raga (med en viss suksess får vi si!).  Nå er Top Trial Team imidlertid tilbake som  «vanlig» team, og hovedlaget består kommende sesong av 4 kjørere:

Theresa Bauml, Iwan Roberts, Sondre Gilje Haga og Alex Brancati.

Iwan Roberts vant 4 runder i klassen World Cup sist sesong, og har utvilsomt ambisjoner for neste sesong, så det er nok greit nivå på fellestreningene..
I sin presentasjonen av laget skriver Top Trial Team at Sondre Gilje Haga er en sterk kjører, og at han skal få en topp 125 cc, satt opp av Richard Bosi – slik også Sverre Lundevold hadde det året han virkelig slo igjennom internasjonalt. Theresa Bäuml er europamester og planlegger både å forsvare den tittelen og å sikre seg en plass på VM-pallen. Hun har kjørt Ossa de siste sesongene, men startet karrieren på en Beta 50 automat, og har også kjørt Beta tidligere i EM-sammenheng. Alex Brancati 14 år og et mer ubeskrevet blad, men satser på både EM og VM i de klassene han kan kjøre.
(Videre vil det også bli satt opp en gruppe italienske kjørere, som vil få støtte og hjelp i løpene på hjemmebane.)

Top Trial Team bidrar på flere hold:  støtte rundt det praktiske med en topp sykkel, mulighet til å fly til løp og komme til «ferdig dekket bord», treningshjelp med samlinger i Italia og ellers det meste. Ut fra Sverre Lundevolds gode erfaringer med menneskene og opplegget er et all grunn til å tro at dette kan bli et nytt løft for Sondre 🙂

TopTrialTeam