Torrot ny eier av Gas Gas

I ettermiddag ble det gjort kjent at Torrot ble den heldige kjøper av Gas Gas. Det er ingen tvil om at det var den løsningen stort sett alle ønsket seg, og de ansatte skriver i sin pressemelding at de er svært fornøyde og ser lyst på framtida. Produksjonen av 2016-modellene starter opp på nyåret, ettersom det tar litt tid å få inn deler fra alle underleverandører.

Thomas Tandberg har vært på besøk hos Torrot, og  sier han er imponert over den profesjonelle tonen hos de nye eierne – og her er nok kompetanse og effektivitet i høysetet. Styrelederen Jorge Lasheras har vært  toppsjef i Yamaha Spania i mer enn 20 år, leder i den spanske bransjeorganisasjonen for bedrifter i «2-hjulsmarkedet» m.m.,  så CV-en er helt grei!

torrot1973
Dette er en 73-modell. Klikk på bildet for å se flere! Det er 2 sider, bytt i nedre høyre hjørne

Om Torrot: Firmaet ble startet opp rett etter 2.verdenskrig, først med robuste tråsykler men etter kort tid også motorsykler og mopeder- i starten på lisens fra franske Terrot, men etter noen år som eget merke.
Produksjonen sluttet for mange år siden, men ble gjenfødt i 2011. Nå lager fabrikken elektriske sykler og scootere, også små elektriske trial- og MX-doninger etter at de kjøpte den delen av Xispa i 2013 .
Se ellers  Torrots hjemmeside–  modellene er også presentert på engelsk)