Finale i Regioncup Øst 2015

PK og IB vant hver sin klasse
PK og IB vant hver sin klasse sammenlagt

Litt mannefall på tampen av sesongen, men drøye 60 førere stilte opp, inkludert en håndfull gjester fra andre regioner. Spesielt er det hyggelig å se så mange fra Heistad! Godt vær og overkommelige seksjoner gjorde sitt til at det ble en uvanlig bra dag i skogen -riktignok med et par skader på minussida.  En del benyttet også denne sjansen til å teste en høyere klasse som forberedelse for neste sesong, og da kan det jo være greit at løpet er av de mer håndterlige.

I eliteklassen har det vært Ib Vegard og Ivar Norum det har stått mellom i alle løp. Ib hadde et overtak fra før og sikret seieren greit.

????????????????????????????????????

Det som gjorde størst inntrykk var imidlertid ikke strøken kjøring, men at han i tillegg gjorde en kjempejobb som  trener og minder for elevene på folkehøgskolen i Valle.
Lover bra for skoleåret!

Det var litt tynt med klippere, og jammen sto han ikke der også for å få unna kø og spare dommeren for enda mer løping!

Både i Kvinner elite og A har det vært litt ulike deltakere og mange forskjellige førere på pallen i løpet av sesongen.  ettersom 2 løp kan strykes var det ikke så sikkert hvem som lå best an og det var flere  muligheter for sammenlagtvinner i A. Lørdag var Mads Emil Mossefin fra OMS best, men gjennom året har Per Kristian Svensrud vært stabilt i toppen og vant da også sammenlagt. I KE var Ingveig Håkonsen best, med Erika Melchior ( Valldal)  rett i hælene.  Camilla Dybedahl vant likevel sammenlagt uten å delta i dette siste løpet.

I B  valgte Jonas Eriksen å prøve seg i A., og  9.plass i debuten må være godkjent! Det holdt likevel til sammenlagtseier i B.

Kristina Bakurowitz har vært best i B gjennom hele sesongen, og vant både her og sammenlagt

DSC_5922

Også C- og D-førerne hadde utfordringer i OMS-terrenget.  C-klassen har Svein Olav Bjerkeli Wick og Sander Elmholt vunnet like mye, og med seier lørdag ble det også sammenlagtseier på Sander. Svein Olav stilte nemlig i B, og  klarte en sterk 4.plass! DSC_6034Asbjørn Nyskog kjørte ellers likt med Sander lørdag, fikk 2.plass på antall null og da også bronsen sammenlagt.

I KC fikk Camilla Larre Fossum selskap av Katrine Øverby, og de så ut til å ha det trivelig. Katrine er jo gammal kjører som fant fram sykkelen igjen etter mange år.

D-klassen ble vunnet av Bilal Hijazi fra OMS. Det var hans første seier, og her bærer det nok fort opp en klasse 🙂
Resultater