Jentesamling

DSC_5603

Høstens jentesamling samlet små og store, og kjente og ukjente fjes til trening og sosialt samvær. Ingen tvil om at de yngste setter pris på å få trene med de etablerte!

Yngste gruppe var stor!
Yngste gruppe var stor!

Opptil flere norgesmestere til stede, til tross for at det nå har vært et generasjonsskifte og mange av de «faste» trenerne er opptatte med jobb og bleieskift. «Tror du Marte Emile er der» var det en de små som spurte da far fortalte om jentesamling – og det var hun 🙂 Sammen med Henriette hadde hun nok gruppa med mest energi og best humør!

Mette Fidje var trener for denne tøffe gjengen. Så ut til å være sånn ca C-nivå?
Mette Fidje var trener for denne tøffe gjengen. Så ut til å være sånn ca C-nivå?

De større jentene var delt på to grupper:DSC_5357

og

DSC_5409

og alle fikk utfordringer så det holdt ( se bildene nedenfor!)
Nå er det noen få lokale løp og mange klubbmesterskap igjen før vintertreningen. En sånn samlingshelg gir både inspirasjon og konkrete «hjemmelekser» fram mot våren.. Neste samling blir nok i mai, bare å sette av tida i kalenderen 🙂