Adam Raga besøkte Modum

Foto: Tandberg MC
Foto: Tandberg MC

Sist helg hadde Tandberg MC samling for sine team, og hadde sikret seg Adam Raga som trener og inspirator. Modum har nok hatt besøk av mange verdensenere fra vinteridrett, men er første gang en verdensmester i trial er i bygda!

Utøverne gjorde sitt beste, noen kanskje litt star-struck men alle var superfornøyde og dro hjem med ny inspirasjon til vintertrening. En del kom også for å se på, og sa de tok med seg noen tips..

En avslappet toppkjører er noe helt annet enn samme mann under tidpress i VM, og Adam hilste villig og pratet også med de som tok seg en tur bortom Tandberg i løpet av helga.  Dessverre var ikke Trialavisa til stede for å sikre seg et eksklusivt intervju ( «How do you like Norway» og «Do you think Ola Nordmann will be a champion very soon» og sånn, som sikkert kan sette høfligheten på harde prøver for intervjuobjektene!) Kommer han igjen skal vi slå til!

Det ser imidlertid ut til at han koste seg, ikke minst under fellesmiddagen lørdag kveld 🙂
Tid til sightseeing ble det også – her i Vikersund, som også brukes til trialtrening og bakkeløp som fysisk test for førerne:

IMG_3937

 

 

 

Flere bilder fra samlingen kan finnes på facebook både hos deltakerne og på Tandbergs egen side. Her er et lite knippe:

TV Modum var også til stede og lagde reportasje

Adam Raga har altså valgt å kjøre TRS neste sesong – dristig, når du har vunnet flere runder på Gas Gas, men der er jo framtida fortsatt usikker selv om det nå ser lovende ut. Han hadde ikke med sykkel i håndbagasjen til Norge, men sjekk ut reportasjen fra trening..

Tandberg MC så jo ut til å kunne sitte igjen med svarteper da Gas Gas gikk under konkurs-administrasjon. De sikret seg nylig TRS, ikke helt usett men litt usikkert er det jo med enda et nytt merke.. Nå ser det altså ut til å kunne gå i boks for Gas Gas også, så plutselig har firmaet 3 merker!

IMG_3946