Hordaland Cup 3 og lagkonkurranse

Lag1_fraRolf
Foto: Rolf Ludvigsen

33 førere stilte til start i cuprunden lørdag, og nesten alle kjørte også i søndagens lagkonkurranse. Det spesielle med Hordalandsmesterskapet for lag er jo at lagene kan ha ulik sammensetning, med førere i ulike spor. Det fungerer tydeligvis helt fint, og på denne måten blir det jo plass til alle. Her er Osterøys vinnerlag: Ivar, Erik, Torstein og Hallvard!

foto: Frode Johnsen
foto: Frode Johnsen

I Hordaland Cup er det mange i elite, få i A, mange i B, få i C og en hel del fordelt på rekruttklassene. Håkon Pedersen er klar ener, men jammen holder de andre bra følge! Jenter og gutter kjører felles klasse, og denne gangen var Julie best i A-sporet. John Olav Skorpen Honve var igjen best i B, men her er det også ei jente å legge merke til: Tiril Rongved startet cupen med å vinne C, så ble det en plass et stykke ned i B og nå klatret hun helt opp på 2.plassen! Se ellers komplette resultater:

Resultater HC 3                                  Hordaland Cup lag

Takk til Rolf Ludvigsen for bilder:

Lag3_fraRolf
Myra var ikke lett!
Lag5_fraRolf
– så det gjelder å sjekke forholdene og gå opp grundig.
Lag7_fraRolf
Mads kjørte på null i elitesporet!
Lag8_fraROlf
Vestkant Trial med Connie Ludvigsen som anfører for de mindre erfarne. Connie skulle egentlig ikke kjøre, men steppet inn for Kristian Haugland som brakk beinet lørdag.