Informasjon om arenatrial i Torshovdalen lørdag 5.september

Lørdag 5 september kjøres en utradisjonell regionrunde i Torshovdalen. Her blir det  kunstige hindre, og flere biler har nok ingen av deltakerne kjørt over på en og samme dag! Tilsvarende løp ble kjørt som kveldsløp i 2013 – se bilder her
Over 50 kjørere er påmeldt, Ib Vegard Andersen kommer og da blir det show 🙂 Andre som bor i Osloområdet kan jo ta turen innom og se på?
Løpet starter klokka 11.00, påmelding og teknisk fra klokka 9.

Her finner du Torshovdalen:
Vis større kart

Innkjøring er via  Tverrbakken. Du skal da kjøre til snuplass i enden av veien,  videre inn ca 50 m på smal gangvei , og inn til høyre på større asfaltplass. De som kommer Ringveien tar lettest ned Trondheimsveien i Sinsenkrysset, holder til høyre i rundkjøring ned Mailundveien og tar første mulige vei til høyre – Askergata – ny høyre opp Vossegata, og så 2. til høyre inn Tverrbakken.

Det vil nok bli trangt om saligheten i depoet. Tilskuere som kommer pr bil må regne med å parkere i gatene rundt-se kart!