Ny dag, nye vinnere!

Ny dag, nye muligheter – og de var det flere utøvere som grep med begge hender i søndagens NC-runde. Det ble betydelige omrokeringer på listene i mange klasser. og foran siste cuprunde i Trøgstad er spenningen i høy grad i behold!

En lykkelig Ib Vegard tok en soleklar seier i revansjeppgjøret i dag! Julian Berntsen fikk også vist sin rette klasse.
En lykkelig Ib Vegard tok en soleklar seier i revansjeppgjøret i dag! Julian Berntsen fikk også vist sin rette klasse.

I seniorklassen var det likt før denne runden, og med en klar seier overtok da Ib Vegard ledelsen – med 15 poeng. Ingveig Håkonsen hadde en 30 poengs margin ned til Mette Fidje før denne runden. Her smøg Julie Sandanger seg inn mellom disse to i dag, slik at Mette og Ingveig nå ligger likt. I begge disse klassene blir det spenning til siste stund!

I  junior ledet Nils-Johan Vold Gunvaldsen klart, ettersom Anders Paulsen mangler ett løp. Det er imidlertid slik i alle klasser at det er 5 tellende runder, og i praksis er det nå Anders som ligger best an, etter 3 strake seire! ( I senior og kvinner har de som kniver om gullet foreløpig også like poengsummer som kan strykes, slik at dette ikke har så store utslag)

I ungdomsklassen har Rikard Hegreberg nå 4 seire og en annenplass, og er allerede klar som mester. ( Jammen bra at en eller annen hadde hodet med seg  da de nye NC-betegnelsene ble vedtatt i 2013.. – ungdom er den eneste som slapp å få «nasjonal» klistret foran klassenavnet! )
Klar som vinner  er såvidt jeg kan se også Kristina Bakurowitz, men i dag var det Evelina Melchior som tok seieren i et jevnt oppgjør i nasjonal jenter!

Resultater alle klasser