Torsdagskveld på OMS

DSC_6653På OMS var det fint vær, masse folk  i sving og god stemning i går kveld. Kjørerne svirret jo våryre rundt i skogen, så de har jeg ikke så mange bilder av 🙂

» Favorittstedet mitt i verden» var det en som sa mellom lykkelige hopp og sprett, og det er det nok mange som vil skrive under på.

Gabriel får hjelp av Klaus

Klaus hjelper til overalt, her er det Gabriel som er på vei ut.
Dessverre var jeg for seint ute til å treffe Vigdis, men nyheten om at hun er tilbake varmet alle 😀

logo Osloungdommens Motorsenter rundet 50 for en tid siden, og det er mange voksne med sterk tilknytning til stedet. I de siste åra har mange også tatt fram trialgleden igjen og begynt og kjøre, med eller uten egne barn

DSC_6627

Vetle Svendsen startet i november i fjor og har trent i hele vinter. Han har med seg Rune Svendsen og Bjørn-Erik Lier, som ikke kjører akkurat i dag -men desto mer ellers! Begge var aktive for nærmere 25 år siden, og syns det er moro å være tilbake.
DSC_6628Bjørn-Erik fikk seg  et  glis da han oppdaget sitt eget verk inne i trialbua!  «Guns’ Roses Paradise City» har tålt 23 år på veggen (og låta spilles jo også fortsatt så det var forutseende av unge Bjørn Erik!)
Spørsmålet er jo om han nå må ta den ukas utvisning for tagging han burde hatt rundt 1990?

Hver torsdag i sesongen treffes Senior MC Øst her, ofte med et trettitalls kjørere ( Dette er bare de først ankomne)

DSC_6648
På verkstedet var det også liv, det ble både vasket og pusset men dessverre var det jo noen som måtte mekke litt større problemer også. usikker på detaljene, men sykkelen til Camilla lakk visst både her og der!
Hyggelig med hjelp, men litt vrient ?
DSC_6654Faste torsdagsgjester er også trialgruppa fra Torshov. De kjører gjennom hele vinteren, men  trives ekstra godt når vårværet og lysere kvelder gjør det mulig å ta maten rundt bålplassen.

DSC_6657

Noen flere bilder 🙂