Flott fjerdeplass til Ingveig!

Ingveig2

Ingveig Håkonsen var på ingen måte fornøyd med egen kjøring i dag. Likevel holdt det altså til en flott fjerdeplass, og det lover godt framover! Sara Trentini var soleklar vinner på hjemmebane, med Theresa Bauml og Bianca Huber (begge Tyskland) med seg på pallen.

hanne2 Huldeborg Barkved kom inn på 9.plass i debuten , og Hanne Haga (bildet) tok 13.plass i sitt første løp i mesterskapsklassen.

Cathrine Hovden sleit litt i kvinner international denne gange, men sier hun hadde det skikkelig moro!

sondre3

I Youth fikk Sondre Gilje Haga en god 7.plass, med ca halvparten så mange prikker som i tilsvarende løp i fjor ( som ga han en 12 plass). Herman Hansen nr 23 og Pontus Ross ( Sverige)  nr 17.

Stian Paulsen har endelig blitt gammal nok til å delta selv, og startet i Youth International.

Team Paulsen klare til start!

Målet var å komme minst midt på treet og det lykkes – 14.plass ble det til slutt.