Motorsportkonferansen nærmer seg!

Sbsr005akspapirene til seksjonsårsmøtene har vært på nett en ukes tid, da riktignok i en uferdig utgave – og i dag kom jammen forslagene til grenmøtet også. Der mangler det visstnok også noe, den som lever får se..

Det som er publisert inneholder i alt 26 forslag, men ettersom mange berører de samme forholdene får vi tro trialfolket skal komme seg hjem i løpet av søndagen de også.

Alt (bortsett fra de som visstnok mangler da) kan leses på NMF-sida her  . her er det også en liste over påmeldte deltakere, sjekk at du eller dine representanter er riktig oppført!

Som forventet er det mange forslag som berører NC, det var jo også planlagt at oppsettet skal evalueres og justeres eller for den del forkastes etter sesongen. Det er  ingen som har foreslått å gå tilbake til gammal ordning, så det ser ut som man er fornøyd med oppsettet og bare vil justere litt på innholdet når det gjelder navn og aldersgrenser på klassene.

Enkelte forslag vil nok være helt uproblematiske og gå raskt – «kvinner» i stedet for «damer»  og noe teknisk om støykontrollen f.eks.  Lagledermøtet eller pokaler til uoffisielle lag i lag-NM kan vel heller ikke sinnene i kok.

Forslag om at mer enn tre fotinger er 5, og forslag om å tillate rygging må på den andre sida regnes som kontroversielle.
Ryggskinne  debattert og nedstemt både i fjor og i 2012, men er tilbake igjen, denne gangen med en svært personlig begrunnelse.
Det er også et forslag om at å unnlate å ha snora fra stoppbryteren skal gi 5 i angjeldende seksjon – for så vidt en mer moderat sanksjon enn at det å brette opp ermene kan medføre utelukkelse fra løpet. Men ingen lett jobb for dommeren, og alternativet » medføre advarsel, og ved gjentakelse medføre utelukkelse» er allerede fremmet på nett-debatten.

Debatten kan følges på facebook, i gruppa «Trial debatten» 

Vær obs på at det må ha skjedd noe under dannelsen av denne gruppa, som av en eller annen grunn finnes i 2 versjoner. Det er den med mer enn 90 deltakere du ønsker å være medlem i – det er der det skjer!