Moto Guzzi Trial

DSC_5588

En sånn en har du ikke sett før, den er nemlig den eneste i sitt slag og fortjener litt ekstra oppmerksomhet. Neppe å finne på messa i Milano, der andre nyheter skal presenteres i disse dager, men et barn av en lang tradisjon der  trialsykler bygges på basis av ordinære MC. Dermed blir også hver sykkel unik.

Denne er bygd av Erik Schjerning, på basis av en Moto Guzzi Stornello 160 cc , ca 1970-modell, og det meste er originalt fra en og samme sykkel.  Forgaffel fra en Honda, tanken fra ukjent moped, og ramma modifisert med en bøy opp bak for å få plass til skjermen, drev 12/66  + sikkert en hel del  eieren ikke nevnte. Det ligger noen timers arbeid  bak, og løpet i Gøteborg var debuten.

Så alle Guzzi-fans: her kan dere forene lidenskaper, det er bare å stikke ut i garasjen og mekke.

Eller hva med en Ducati? (fra nettet – klikk på bildet for å vite mer om den)
ducat2