Nytt medlem i trialfamilien: Feiring Motorklubb

Feiringlogo2
Litt i det stille er det dukket opp en ny trialklubb, i et område der det ellers har vært dårlig dekning. Feiring Motorklubb er fortsatt i startgropa, men har både område,  klubbsykkel og trialkompetanse å skilte med. Med disse viktige brikkene på plass kan det fort bli vekst. ( Det er også mulig å kjøre radiostyrt bil og fine utfordringer på tråsykkel, så en er ikke avhengig av egen sykkel for å holde seg i aktivitet en kveld.)

Oppstarten kom i 2011, etter initiativ fra lokale entusiaster. Trialoppvisning med noen av våre beste kjørere, både gutter og jenter, ga litt blest om tiltaket. Område ble godkjent  ved Feiring skole, noen unger endte opp med egne sykler og fra i fjor er også Ragnhild Duserud med som trener.
Rett før sankthans deltok klubben  i  «Moro ved Mjøsa», med både trialoppvisning ved Thomas Tandberg og anledning til å prøvekjøre trial og ATV. Det var tydelig at aktiviteten fenget, der var det ikke mye pauser og dette ble også hovedbildet hos Eidsvoll blad etter arrangementet

Her er det Laurits som starter opp Oset'en
Her er det Laurits som starter opp Oset’en. Foto: Feiring MK

Klubben har altså fått en Oset til utlån for rekruttering, men den passer jo bare for de aller minste. Sist mandag hadde de satset litt ekstra, og lånt inn større sykkel fra OMS for å prøve å få en pangstart på høsten og for å gi et tilbud til foreldre og ungdom. Det virket – i alt et 20-talls nye interesserte møtte opp, og rundt halvparten benyttet også sjansen til å prøve seg. Også 5 voksne, som hadde gleden av en 125 cc utlånt fra OMS for anledningen. Det er dessuten ATV-muligheter på området, og denne var også i sving både under arrangementet i juni og sist mandag!

Kanskje du som leser Trialavisa kjenner noen i området rundt Eidsvoll som kan tenke seg å prøve litt motoraktivitet? Det fortsetter utover høsten med faste treninger mandager, og 23 september er det planlagt et åpent møte for å diskutere hvordan klubben best kan legge til rette for både gamle og nye medlemmer. det er ikke så mange faste kjørere enda, men da får jo hver enkelt desto bedre hjelp.

Kontaktinformasjon og aktivitetskalender finnes på klubbens hjemmeside/facebookside , lenket opp nedenfor.

Hjemmeside feiringmotorklubb.com                                         Facebookside 

Dette tror jeg er Mikkel, mellomst av tre brødre som har startet opp med trial. Stilen er i orden, og han blir nok fort å se rundt på regionløpene?
Dette tror jeg er Mikkel, mellomst av tre brødre som har startet opp med trial. Stilen er i orden, og han blir nok fort å se rundt på regionløpene? Foto: Feiring MK