Jubileumsløp med ny vri hos Bergen Trial Team

Her har Tirill akkurat fått forakselen forbi porten som ga null for C og D!
Her har Tirill akkurat fått forakselen forbi porten som ga null for C og D!

Bergen Trial Team fyller 25 år i år, og da det nå var deres tur til å arrangere Hordaland Cup ønsket de å gjøre litt ekstra ut av løpet. Med Graeme Carter i spissen la arrangørene vekt på å lage varierte seksjoner i terrenget på Kokstad, men i tillegg la man inn to uvante utfordringer:
– En seksjon med «speed-trial», der føreren fikk null hvis han klarte en forhåndsdefinert tid, deretter prikker pr 5 sekund
– En «hill-climb» der det var satt opp porter med påførte prikker – null på toppen, økende prikker jo lenger ned i bakken det sa stopp.

Løpet var særdeles vellykket, og spesielt speedtrialen var populær! For å unngå at førerne spant avgårde ut av seksjonen for full gass hadde man lagt inn en 90 graders sving med etterfølgende bildekk i utkjøringen. Det var nok lurt, for det var ikke noe å si på iver og innsats!

Full løpsrapport med bilder fra Graeme Carter

Resultater