Trial Team Girls på nye veier

Vidar 8_red
TTG på toppen! Foto: Vidar Christensen

Sist samling dro Trial Team Girls både nye og ville veier mot toppen. Samlingen var lagt til villmarka litt nord for Søndeled, og takket være godværet ble det en tur en sjelden har mulighet til. Det skal jo legges en del arbeid i å finne egnet område, og innhente allehånde tillatelser, men Vidar ordnet opp!

Hovedfokus for helga lå på samhold og teambygging, og var lagt til en gårdseiendom som tilhører slekta, så Vidar Christensen var på hjemmebane. Gården ligger også helt inn til et stort vassdrag, med fine badeplasser. Her fikk vi stå med bobiler og campingvogner i gårdstunet, med alle fasiliteter. Fredag var det mye bading, litt kanopadling og noe trialkjøring. Lørdag morgen reiste seks av  jentene sammen med foresatte på trialsykkel på  langtur innover i skogen og opp til et område som heter Krokfjella. Dette ligger ganske høyt og er kupert med mye bart fjell som er ypperlige å kjøre på . Som bildet viser nådde de bokstavelig talt toppen, med god utsikt flere km i mange retninger.

SONY DSC
Foto: Oddvar Meling


Her opp ble det bygd  gapahuk  for noen år tilbake, som ble samlingspunktet for en dag med mye trialkjøring. Jentene på tur hadde med seg «trialens svar på Brimi»:  Lars Bakurowitz, som lagde en kjempegod kjøttgryte. Lars jobber som mekaniker til daglig, men kunne like gjerne vært kokk, påstår jentene!  Både førere og foresatte storkoste seg på denne turen, og å dra med trialsykkelen flere km innover i slikt terreng var en ny og annerledes opplevelse.

 

Maren Webb Dahl, Ingvild Webb dahl,  Hanne Haga, Mette Fidje, Maritha Christensen, Kristina Bakurowitz og Seline Meling.
Maren Webb Dahl, Ingvild Webb Dahl, Hanne Haga, Mette Fidje, Maritha Christensen, Kristina Bakurowitz og Seline Meling. Foto: Oddvar Meling

 

Sondre Haga og Sander Meling fikk ikke være med på bildet. I tillegg stilte Martin Haga, Bernt Dahl, Klemmet Fidje, Lars Bakurovitz og Vidar på trialsykkel og kjørte  innover.
(Torill Christensen stilte med bil og fikk kjørt de andre foresatte inn til området fra en annen kant, så det ikke ble så langt å gå!)

SONY DSCVidar5_red

– og søndag gikk veien videre til Nodeland og Sør Cup