Nordiske mestere 2014

Lars Nordgren, Eddie Karlsson, Lene Dyrkorn og Julian Berntsen er nordiske mestere for 2014!
Lars Nordgren, Eddie Karlsson, Lene Dyrkorn og Julian Berntsen er nordiske mestere for 2014!

Fulle resultater hos Kinna MK

Eddie Karlsson var forhåndsfavoritt og innfridde – han hadde 2 prikker på hevr av rundene. Det var jevnt om medaljene, Emil Gyllenhammar fikk 10 prikker, Timo Myöhänen 11 og Ib Vegard Andersen 12-og dermed rett utenfor pallen.

Trippel norsk i junior – Julian Berntsen var best og fikk dessuten stilpoeng for å ha kjørt på forhjulet baklengs i en seksjon til full jubel fra tallrike tilskuere! Sondre Gilje Haga og Kjartan Mikkelsen fylte opp pallen. De svenske juniorene er likevel i ferd med å tette gapet, og kom tett på plassene bak.

Kvinneklassen var nesten like norsk, og ikke så uventet var det rutinerte Lene Dyrkorn som klarte seg best, også her hvor det var veldig mye lettere enn våre jenter er vant med. Hun er ikke sikker på hvor mange nordiske mesterskap hun har tatt nå, Trialavisa mistenker at det kan være 10!

Veteranklassen ble svensk parademarsj, med de 8 første plassene!