Raga vant dagens VM-runde

Fajardo ble nummer tre i dag, og drar innpå Cabestany i sammendraget.

Adam raga vant dagens VM-runde med den knappeste marginen jeg kan huske: Begge hadde to 1-ere, så kjøretida ble avgjørende og her var det 5.05 og 5.08! Dermed leder Bou med 7 poeng når to runder gjenstår. Vinner får 20 og andreplass gir 17, så Adam må vinne og Bou bli nr 3 eller dårligere i ett av løpene for at Raga skal klare seier. Men det kan jo skje! Tilsvarende gjelder for kampen om den siste plassen på podiet, der både Cabestany, Fajardo og Fujinami har mulighet.

I World Cup ble det jevnt og en resultatliste som ikke ligner de tidligere i år: Vinner og dagens virkelig store overraskelse Arnau Farre fra Spania har ikke vært i nærheten av pallen før,  Jamie Busto som leder sammenlagt ble riktignok nummer 2, mens Jack Price på tredje gjorde sitt beste løp for året med god margin.

I Youth 125 er Gael Chatagno allerede sammenlagtvinner, så han prøvde seg i Worls Cup i dag og var nær poengplass.