Årets siste nybegynnerkurs!

Denne gjengen fra Sagene har nettopp oppdaget verdens kuleste sport!
Denne gjengen fra Sagene har nettopp oppdaget verdens kuleste sport!

Dagen før nyttårsaften fikk denne gjengen en sjelden mulighet: de fikk en heldags innføring i trial, i regi av bydel Sagene og med hjelp av Oslo Motorsenter.
Både lederne og gutta fra ATD Trialklubb stilte som instruktører, og i løpet av dagen fikk alle sånn noenlunde kontroll over sykkel, kløtsj, brems og kropp – fortrinnsvis også samtidig. Tross heller trist vær utover dagen var det bare blide fjes og ingen som ville hjem igjen. Vigdis på OMS tok seg en ekstra jobbdag i ferien, og dermed ble det også råd med å få lånt noen ATV-er! Særdeles populært det også 🙂
Strålende tilbud, som nok blir gjentatt!

Føremelding: Det var bart på motorsenteret, men da det begynte å regne frøys det på steinene og ble helt usannsynlig glatt. Men det er meldt både varmegrader og nedbør framover, så det blir nok kjørbart så lang Yr kan spå.