Superhelg med Team Norway og aspiranter

 

Trenere og deltakere- foto Henrik Haga
Trenere og deltakere- foto Henrik Haga

Superhelg!
Slik beskriver Marius Dammyr  samlingen for team Norway og alle de nye søkerne. Det var en tallrik gjeng som hadde base i Riska, og søndag dro alle med ferja over til Vaulali der det også er mye flott terreng og gode fasiliteter. Begge klubbene får terningkast 6 av deltakerne for gjestfrihet og tilrettelegging!
Ikke mindre enn 9 «aspiranter» fikk delta, og måtte gjennom både fysiske tester, intervju og aller mest trialkjøring slik at Marius og Joa kunne vurdere helheten. Det har vel aldri vært så mange aktuelle før, og Marius sier at han virkelig er imponert over både innstillingen og nivået blant søkerne. Selv om det ikke kan bli plass til alle er han sikker på at de som dessverre ikke  tas inn vil fortsette utviklingen – kanskje i regi av regionlagene – og kunne ta skrittet opp ved en seinere anledning.

Søkerne fikk en innføring i  Team Norway konseptet , hva som kreves og hvilke planer team Norway trial har videre frem i tid.
Det var faglig påfyll av mental trening, teknisk trening og fysiske tester. På lørdagen løp 9 aspiranter 3000meter, utførte push ups og planken. Foreldrene var en god heiagjeng og motiverte utøverne gjennom de tøffe testene. Trenerne hadde gruppesamtaler med alle utøverne og med hver enkelt. Alle utøverne ga uttrykk for at dette ville de være med på, og med den holdning var alle innstilt på å gi alt! Og selvfølgelig ble det kjørt mye trial.  Det er ingen lett jobb for trenerne står overfor, siden både ikke bare dagens utgangspunkt men i  enda større grad vekstpotensialet skal evalueres.

Den endelige dagen for uttak er førstkommende fredag og det er mange spente utøvere!

Det var også treningssamling for dagens team Norway, sammen med Ib Vegard Andersen og Håkon Pedersen. 
Treneren rapporterer  om full innsats og  en god start på forberedelsene mot neste sesong.  Gutta pushet virkelig nivået denne helgen og er veldig motiverte for å bli mye bedre neste år sier «Coach Dammyr» fornøyd. Han ser ingen grunn til ferie når neste EM-runde er skarve 16 uker unna 🙂 Han har friske mål for framtida, med 2020 som høydepunkt:

TNT_maal

Noen flere bilder, takk til Henrik Haga 🙂