Ib Vegard med flott tiltak for felles reiser

 

Ib Vegards nye buss - før den har fått ny dekor
Ib Vegards nye buss – før den har fått ny dekor

Ofte tidligere, og sist nå under Motorsportkonferansen, har det vært snakket om at det trengs mulighet til felles reiser. Gled dere, for nå er muligheten plutselig her – i form av 14,3 meter Volvo med 10 sitteplasser, sengeplass og rom for rundt 15 trialsykler.
Som dere ser av bildet har bussen vært ute og kjørt motorfolk før, og den ser ut til å være innredet både praktisk og komfortabelt.
Ib Vegard inviterer nå til felles tur til samling i Spania i vinterferien, og til transport av folk og/eller sykler til alle årets EM-runder – for alle klasser. Terminlista er oppdatert, her fins det reisemulighet – nå er det bare å hive seg på og trene. Første runde går 30.mars i Italia.
For de heldige som måtte ha anledning skal han ellers også til Spania rett over nyttår og være der 3 uker – dette står ikke i invitasjonen, men ta kontakt med Ib. Det er mye billige flybilletter om dagen, så også kortere opphold bør være mulig å organisere 🙂

Sammen er vi dynamitt
Buss-teamet har fått navn Nobel Technic Motorsport. Nobel Technic leverer ladeutstyr til flytende sprengstoff – slagord for teamet er herved foreslått!

Invitasjon med flere opplysninger og bilder