Vintertrening i sydligere strøk?

yr2Ib Vegard har altså dratt i gang et opphold i Spania, med trening hos og med Jordi Pasquet.
Nå er det kommet litt mer detaljer: Bussen drar med Kielferja fra Gøteborg 1.januar, og er tilbake i Norge 19 januar. Det er en god gjeng som stiller sier Ib, men plass til flere. Flybillettene holder fremdeles lavsesong-pris, og et buss-sete er det nok også ledig. Så for de som ikke har levert inn ønskelista til julenissen og fått skikk på nyttårsforsettene er det på tide å bestemme seg nå! Kun knappe 3 uker igjen, og på grunn av planlegging og logistikk er det greit å ha antallet klart litt i forkant.

Ib har fått spørsmål om alder på utøverne – da selvfølgelig spesielt for de som kommer uten foreldre eller liknende.  Han mener at hvis de klarer å pakke sekken sin, hjelpe til litt hjemme og å skifte luftfilter sjøl er mye gjort – oppholdet er basert på fordeling av ansvar for matlaging, rydding osv., men for større mekkeoperasjoner skal det vel bli råd med hjelp.

Se ellers info i innlegget nedenfor!


Også muligheter i Italia ?
Michele Bosi holder på bygge butikk med trial-senter i Nord-Italia. Denne er beregnet ferdig i februar, området er velegnet for trial og han allerede har bygd enduro-løyper rett ved.  Det ligger også en supercrossbane nærmest vegg i vegg, så her er det noe for enhver smak.. Herligheten ligger ved Trento i nord-Italia, ca 160 mil fra Hirtshals.
Det skal liggeret hotell 30 meter unna og som det vises på invitasjonen nedenfor er det også bobilparkering..

Invitasjonen vi fikk gjelder samling nå i romjula, men det er kanskje like mye et alternativ for seinere treningssamlinger?

capodanno2

Bilder fra enduroløypa og litt mer info om selve området finnes på facebooksida Top Trial Team og ut fra litt begrenset italiensk ser det ut til å være mulig med både instruksjon og leie av sykkel..