Gas Gas i Spydeberg fortsetter driften

Gas Gas Norge skriver i en pressemelding at de fra i dag har skiftet eierstruktur, og er å anse som et familieforetak. Uten at det står i klartekst får vi vel tro at det er familien Dyrkorn, og der fins det jo mye trialkompetanse! Firmaet satser på å fortsette virksomheten til glede for gamle og nye kunder, selv om de ikke lenger er importører av merket. Familieforetaket kommer i første omgang til å holde åpent på kvelden og i helger, med salg av sykler, deler og klær, men utvide når det blir sesong og større aktivitet. Neste år blir de nok også å se på løp.

Denne vinteren er  åpningstid i butikken (Fagerliveien 2, 1820 Spydeberg) mandag og onsdag 18.00-21.00. Telefon 69 83 61 00, dersom det ikke er svar å få der, prøv på mobil 92 63 59 68 eller 92 42 31 06. Dersom du skal bestille deler kan du sende mail til bestill@gasgas.no.

Firmaet skriver at de beklager at deres problemer har gått ut over kundene. Nå vil de gjerne ønske alle en riktig god vinter, og  ser frem til å treffe dere både i butikken gjennom vinteren og på konkurranser kommende sesong!