Dere er alle nominert til en pris på Motorsportgallaen!

Sverre Lundevold ble årets motorsykkelutøver 2012, etter en strålende sesong som ble toppet med sterk innsats i lag-VM
Sverre Lundevold ble årets motorsykkelutøver 2012, etter en strålende sesong

Vanligvis er jo alle nominerte til priser til stede ved utdelingen, men akkurat denne gangen kunne det nok bli fullt. Norsk trial er nemlig nominert kollektivt til prisen «Årets forbilde»!

 

 

Den syns jeg vi fortjener 🙂
Norsk trial kan være et forbilde både når det gjelder arbeidet med å utvikle sportslig nivå og på grunn av det usedvanlig gode miljøet som finnes i klubber, under konkurranser og mellom utøverne.

Også i andre kategorier er det godt med nominerte fra trial:
metteMette Fidje er nominert som «årets kvinnelige utøver». Mette har hatt en god sesong. Hun gikk opp i eliteklassen fra første løp, og mistet ikke motet sjøl om det har vært tøffe løp. sammenlagt ble det tredjeplass i norgessupen.  I EM kjørte hun den uoffisielle klassen med stor suksess, i nordisk ble det 9.plass og i NM åttende. Sammen med Ingvild Webb Dahl har hun også skaffet god PR for trial gjennom flere innslag på NRK.

I fjor stilte de norske juniorene med underbuksene utapå, men i år var det mer stil: små flagg og 17.mai sløyfe!

Marius Christiansen er nominert til prisen for  «årets gjennombrudd». «Jigglypuff»  – kallenavnet fikk han av Kristoffer Leirvaag for et par år siden, og han er en humørspreder i team og på løp. Han ble både norsk og nordisk mester for junior, og kjørte på vinnerlaget i både nordisk junior  og NM senior.  Det må kalles en grei sesong!

DSC_7253Ib Vegard Andersen er en av tre kandidater til  prisen  «Årets motorsykkelutøver».  Ib tok sitt andre NM senior, sølv i nordisk mesterskap, gull i nordisk lag og lag-NM og kjørte godt på det norske laget i VM. I EM var han nær pallen, og ble nr 5 sammenlagt.
I 2011 ble Mardon Moi årets motorsykkelutøver, og i 2012 gikk samme pris til Sverre Lundevoll. Ib Vegard er en god kandidat, får håpe han sikrer et hat-trick !

I tillegg er undertegnede nominert til samme pris som norsk trial.

Oversikt over alle nominerte

Opplysning/påmelding her ( det koster 950 kr inkl. middag)