Regionløp i Torshovdalen torsdag 29.august

Torsdag 29 august kjøres en utradisjonell regionrunde i Torshovdalen. Her blir det utelukkende kunstige hindre, og flere biler har nok ingen av deltakerne kjørt over på en og samme dag! Rigging pågår for fullt i kveld og natt – sånt kan jo ikke stå uten tilsyn, så seksjonsleggerne gikk på et 36-timers skift i dag morges.

Over 50 kjørere er påmeldt – andre som bor i Osloområdet kan jo ta turen innom og se på? Kjøring fra kl 18.00

Her finner du Torshovdalen:
Vis større kart

Innkjøring er via  Tverrbakken. Du skal da kjøre til snuplass i enden av veien,  videre inn ca 50 m på smal gangvei , og inn til høyre på større asfaltplass. De som kommer Ringveien tar lettest ned Trondheimsveien i Sinsenkrysset, holder til høyre i rundkjøring ned Mailundveien og tar første mulige vei til høyre – Askergata – ny høyre opp Vossegata, og så 2. til høyre inn Tverrbakken.

Det vil nok bli trangt om saligheten i depoet – så tilskuere som kommer pr bil må parkere i gatene rundt-se kart.