Arenatrial i byen! Østcup 5 2013

For første gang inviterte ATD Trialklubb til løp på «hjemmebane». Etter å ha innhentet tillatelse fra alle mulige myndigheter var det duket for det første løpet inne i byen, i området rundt Torshovdalen Aktivitetshus. 50 deltakere fikk gleden av å prøve seg på ganske så uvanlige seksjoner, og alle så ut til å trives med det.
Ikke alle hadde kjørt over biler før. På førermøtet forklarte Helge at det ikke er vanskelig, bare du forestiller deg at det er litt mose på dem så blir det bare en liten haug..  Det virket nok, for det var mange null å se, og mye blide fjes! (Ikke minst på slutten av kvelden: Ved innlevering av siste kort fikk førerne beskjed om å gå til kiosken, der vesten kunne byttes i en is!)

Camilla Dybedahl
Camilla Dybedahl

Oppskrift på ett løp:  15 biler, 150 paller, en kabeltrommel, diverse stålrister og hopp, et par containere du har stående og en haug betongelementer. Danderes etter smak med alt det du har av stropper, og minst like mange til. Påmalte piler er prikken over i-en før det er klart til bruk!

Prosessen tar et par døgn, før det skal ryddes til neste dags parkbrukere.

Løpsformatet gjorde at det var en hel del utradisjonelle regler, som ble behørig gjennomgått ved løypegjennomgangen. B-kjørerne kjørte de fleste seksjonene i det høye settet, men også to i det lave. Dette fungerte godt både for seksjonsnivået og for å fordele kjørerne slik at det ikke ble så mye kø.

Ettersom det ikke var tidtaking ble det et par delte posisjoner, der to førere får lik plassering og like mange poeng i regioncupen.

ATD er en liten klubb, og vil takke gode hjelperne fra andre klubber, venner og venners venner og alle andre som gjorde dette mulig!

Martiniussen Bil på Spydeberg stilte som ofte ellers velvillig opp, og denne gangen tror jeg noen av bilene må ha blitt levert tilbake nærmest ferdig pressa.. Stig Martiniussen har ellers hatt en liten pappa-permisjon fra trialen, men var også tilbake med startvest i dag 🙂

Fulle resultater!    Sammenlagt etter runde 5

Bilder – del 1, takk til Ragnhild!

Bilder – del 2, takk til Morten Flattum 🙂