Snart klart for langhelg på Kleive – husk påmelding!

kleivelogo

 

Kleive KFUK/KFUM Trialklubb inviterer til dobbel runde i norgescupen, helga 14 og 15 september.  I skrivende stund , fire dager før påmeldingsfristen, er det rundt 90 påmeldte. Det er jo nok til en bra trialfest, men her er det plass til fler – så husk påmelding! Fristen er fredag førstkommende , så det er ingen grunn til å vente.

Kontaktinfo, overnattingsforslag og ikke minst meny for den rikholdige  kiosken finnes  i fullstendig invitasjon her.  

Kleive feiret 25-års jubileum i 2012, og ble altså stiftet 1987.  I den anledning skal klubben trå til med et arrangement med historisk tilsnitt i idrettshallen lørdag kveld, og ser gjerne at de som har noe effekter fra den gang da tar det med seg!

Ca 1987? eller deromkring
Ca 1987? eller deromkring