Resultater fra EM Borås

Thereas Bauml pustet Emma i ryggen i dag, og vant champagneracet etterpå!
Thereas Bauml pustet Emma i ryggen i dag, og vant champagneracet etterpå!

I dag ble de første europamestrene kåret, og Emma Bristow og Franz Kadlec er soleklare sammenlagtvinnere. I begge klassen var det relativt jevnt. Theresa Bauml var helt oppe i ryggen på Emma Bristow etter første runde, med 3 mot 2 prikker, og i Youth hadde både Kadlec og Jack Price 7 prikker totalt.  Julian Berntsen fulgte opp med en ny god plassering og ble nr 11 i et jevnt felt.

I International tok Mette Fidje en ny seier, og er vel snart klar for å kjøre EM-klassen?  Blant gutta i international ble det ingen norske på pallen denne helga, men de holdt godt nivå. Neste sesong håper vi å se flere norske flagg på EM-startlistene i Youthklassen, siden et stort antall dyktige kjørere holder alderen i opptil flere sesonger enda.

Resultater Borås

Sluttresultat EM 2013    Kvinner    Youth

..

Bilder fra premieutdelingen